ce sa nu cauti pe google

Lucruri pe care nu trebuie să le cauți niciodată pe Google

Curiozitatea te poate împinge să cauți fel și fel de lucruri pe Google, însă ar trebui să-ți impui o barieră.

Chiar dacă informațiile găsite pe Google sunt utile și te pot scoate din încurcături, există și situații în care Google îți poate aduce probleme.

Care sunt acestea, află mai jos:

Boli de piele

Te întrebi ce sunt acele bubițe mici care ți-au apărut pe piele? Dacă primul instinct e să cauți pe Google, oprește-te. Nu te va ajuta decât să afli niște informații ce te vor panica, dar și să vezi numeroase imagini dezgustătoare. Fă-ți o programare la medicul dermatolog, iar problema ta va fi rezolvată, potrivit Reader’s Digest.

Citește și: Facebook Messenger, în centrul unei controverse. Cum știi dacă aplicația permite oricui să te asculte prin intermediul telefonului

Opinii privind anumite produse

Te gândești de mult timp să folosești un anumit produs de îngrijire a pielii? Să afli dacă e benefic pentru tine de pe internet nu e o soluție. Pe internet găsești multe opinii și vei fi tentat să le reții doar pe cele pozitive. Astfel, pentru a evita să ai probleme, alege să ceri sfatul unui expert. Un produs poate avea efecte benefice asupra unei persoane, însă asta nu înseamnă că ți se potrivește și ție.

Simptome

Dacă în ultimele zile te-ai simțit rău și vrei să afli ce se întâmplă cu tine soluția nu este să intri pe Google și să cauți ce boli pot indica simptomele pe care le ai. Te vei panica și, în plus, vei ajunge să te simți și mai rău. Dă dovadă de responsabilitate și fă-ți programare la un medic.

Citește și: Probleme pentru posesorii acestui tip de telefoane. Sute de persoane s-au plâns pe internet: ”Credeam că sunt eu nebun, am pățit-o din prima zi!”

Lucruri ilegale

Dacă ești curios să afli cum poate fi construită o bombă ori cum să prepari amfetamină, nu începe să cauți pe Google. Există servicii speciale care contorizează astfel de căutări, iar IP-ul tău va apărea în baza lor de date. Evită să dai de necazuri doar din curiozitate.

Credit foto: Shutterstock 

 

Te-ar putea interesa si:
Google şi Meta critică reglementările stricte ale UE privind inteligenţa artificială: ”Împiedică...
Studiu îngrijorător. Numărul deceselor anuale cauzate de cancer la nivel mondial aproape se va...
Inundaţiile, prezise cu câteva zile în avans cu ajutorul inteligenţei artificiale

Partenerii noștri

lapte

De ce este laptele alb? Răspunsul surprinzător pe care nu îl știai și explicația științifică pe înțelesul tuturor

Laptele este unul dintre cele mai consumate alimente din lume, fiind apreciat pentru gustul său...